Bloog Wirtualna Polska
Są 1 111 652 bloogi | losowy blog | inne blogi | zaloguj się | załóż bloga
Kanał ATOM Kanał RSS
Kategorie

Yadhira Carrillo

piątek, 31 sierpnia 2007 11:24
Skocz do komentarzy
Yadhira Carrillo Villalobos przyszła na świat 12 maja 1974 roku w Aguascalientes w Meksyku, jako najmłodsze dziecko w rodzinie. Ma 4 siostry i 2 braci. Jej kariera artystyczna zaczęła się w 1994 roku, kiedy to wzięła udział w konkursie piękności i została wybrana miss Aguascalientes a następnie demonstrując swą inteligencję i piękność zajęła II miejsce w wyborach miss Meksyku.. Yadira nie chciała być jednak rozpoznawalna tylko jako najpiękniejsza dziewczyna, więc po roku królowania wstąpiła do CEA Televisa aby studiować aktorstwo. Była bardzo utalentowaną studentką. Ze względu na jej talent i egzotyczną urodę producentka Carla Estrada dała Yadhirze szansę, by wykazała się jako aktorka i powierzyła jej rolę Teresy w swej telenoweli "Te Sigo Amando"(1996r). Potem Yadhira kontynuowała grę w kolejnych telenowelach Estrady - "Marii Isabel" i "El Privilegio de Amar"("Cristina). Yadhira uczestniczyla też w kilku epizodach "Mujer, cosas de la vida real". Zagrala rolę złej Raqueli w "Mas alla de la Usurpadora", a także wystąpiła w telenoweli dla dzieci "El nińo que vino del mar" (Posłaniec szczęścia). Jej talent i zdolności aktorskie sprawiły, że zainteresował się nią Ernesto Alonso i zaproponował jej rolę antagonistki w telenoweli "El Precio de tu Amor" ("Cena miłości"). A widząc w Yadhirze aktorkę z przyszłością dał jej szansę zagrania głównej roli w telenoweli "La otra" u boku Juana Solera , gdzie Yadira miała zmierzyć się z podwójnym wyzwaniem, gdyż musiała zagrać dwie osoby będące całkowitym przeciwieństwem siebie. Yadira zadebiutowała też za granicą w telenoweli hiszpańskiej "El Secreto", grając rolę ex-narzeczonej głównego bohatera, kreowanego przez jej rodaka Eduarda Capetillo. W 2004 roku po raz kolejny wystąpiła w produkcji Ernesta Alonso "Amarte es mi Pecado" (Grzesznica) . W tym samym roku weszła też w skład obsady telenoweli " Rubi". Oprócz grania w telenowelach Yadhira występowała również w sztukach teatralnych: "Un Espiritu Travieso" i "Las Noches del Salon Mexico". Yadhira jest rozwiedziona, ale chwile spędzone z mężem wspomina jako cudowne. Jej mężem był Michel Kuhn, ekonomista.

Filmografia:
2005: Barrera de Amor jako María Teresa 'Maité' Galván
2004: Cena marzeń (Rubí) jako Elena Navarro
2004: Grzesznica (Amarte es mi pecado) jako Leonora 'Nora' Guzmán Madrigal de Horta
2002: Otra, La jako Carlota Guillen/Cordelia Portugal
2001: Secreto, El jako Lydia
2001: Navidad sin fin jako Toñita
2000: Cena miłości (El Precio de tu amor) jako Sandra Rangel
2000: Casa en la playa, La jako Georgina Castro
1999: Más allá de la usurpadora jako Raquel
1999: Posłaniec szczęścia (Niño que vino del mar, El) jako Magdalena de la Soledad/Sol/Morena/Lena
1998: Paulina (Usurpadora, La)
1998-1999: Cristina (Privilegio de amar, El) jako María José
1997: Maria Isabela (María Isabel) jako Josefina
1996: Te Sigo Amando jako Teresa


Podziel się
oceń
3
0


Komentarze do wpisu

Skocz do dodawania komentarzy
  • dodano: 08 października 2012 16:42

    Hey!! Want download the xrumer 7.5.31
    Or maybe for payment. Anybody sell? I can pay via LibertyReserve!..

    Hope for answer

    autor LilooQuex

  • dodano: 10 czerwca 2009 11:31

    wefrg nude photography white panties 2ewr3gef matt leblanc nude

    autor aer@hotmail.com

    blog: smOyRIWwGN

  • dodano: 10 czerwca 2009 8:46

    wdefsdrg nude worman running on beach r3wfgbef adolescent non nudes

    autor qwdefrg

    blog: fvyISeKOfEYIlLJHPm

  • dodano: 10 czerwca 2009 7:47

    werwefdrg free live nude xxx chat r3wtrg bbw nude pic

    autor wdefrg

    blog: MBjaQISUdySS

  • dodano: 10 czerwca 2009 7:42

    wesfdr elva josephson nude r3frgtg kayden kross nude

    autor qwdef

    blog: BfyYOxRDP

  • dodano: 10 czerwca 2009 7:41

    wesfdr elva josephson nude r3frgtg kayden kross nude

    autor qwdef

    blog: BfyYOxRDP

  • dodano: 10 czerwca 2009 7:40

    wesfdr elva josephson nude r3frgtg kayden kross nude

    autor qwdef

    blog: BfyYOxRDP

  • dodano: 10 czerwca 2009 4:55

    wesfdrg nudes shots of vanessa anne hudgens rgthyfhg homemade nude films

    autor wdaefs

    blog: QXudKzrOWyP

  • dodano: 10 czerwca 2009 3:59

    wefrgdt free nude photos of male moviestars wefrgth womyn nude

    autor qwdaesf

    blog: xhNawGeVIl

  • dodano: 10 czerwca 2009 3:50

    wefrgdt micisaac nude wergth milla nude

    autor wdefs

    blog: nLTohXcfyqPzSyTFrBn

  • dodano: 10 czerwca 2009 3:50

    wefrgdt micisaac nude wergth milla nude

    autor wdefs

    blog: nLTohXcfyqPzSyTFrBn

  • dodano: 10 czerwca 2009 1:05

    wefrdgtf nude teen cheerleaders pics grthg spring break nude video

    autor wdaesf

    blog: yPMWEAxJtGxRKULfx

  • dodano: 10 czerwca 2009 0:10

    wesdfvbg nude cosplay videos rgthredg jaime hammer nude

    autor adsfrsf

    blog: ZHqMJwWdGQkcgRRGrM

  • dodano: 09 czerwca 2009 23:58

    wesf nude pool pictures wefrgr preteen nude blogspot

    autor wdaefrg

    blog: lATMulKYh

  • dodano: 09 czerwca 2009 21:14

    waesfrgd jessica beal nude wr3gtwde 40 plus nudes

    autor wdef

    blog: CDlsOMVWFev

  • dodano: 09 czerwca 2009 20:05

    wesdrf free nude celiberty pictures wefrgth oblivion nude patch

    autor dwaefsrg

    blog: LXxaLRiTdakDuxEmP

  • dodano: 09 czerwca 2009 19:19

    Hello good day

    autor Barbera

    blog: flpOvlZNuKLQ

  • dodano: 09 czerwca 2009 19:19

    perfect design thanks

    autor deadman

    blog: flpOvlZNuKLQ

  • dodano: 09 czerwca 2009 19:19

    perfect design thanks

    autor Tony

    blog: flpOvlZNuKLQ

  • dodano: 09 czerwca 2009 19:18

    I love this site

    autor Janni

    blog: flpOvlZNuKLQ

Zapamiętaj Nick

Zapamiętaj Blog

Wstaw emotikona

Akceptuję regulamin i zobowiązuję się do przestrzegania jego postanowień.

wtorek, 2 września 2014

Licznik odwiedzin:  177 909  

Kalendarz

« wrzesień »
pn wt śr cz pt sb nd
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Archiwum

O moim bloogu

Blog o znanych latynoskich gwiazdach.

Głosuj na bloog






zobacz wyniki

Ulubione strony

Alejandra Barros

Amor descarado

Amores de mercado

Ana Lucia Dominguez

Barbara Mori

Barrera de amor

Christian Meier

Corazon partido

Erick Elias

Fernando Colunga

Gabriela Spanic

Heridas de amor

Jaime Camil

Juan Alfonso Baptista

La Verdad Oculta

Mario Cimarro

Michel Brown

Młodzieńcza miłość (Enomarate)

Paola Rey

Paulina ( La Usurpadora)

Paulina Rubio

Piosenki Thalii

Porywy serca (Por tu amor)

Płyty Pauliny Rubio

Rebelde

Rebelde piosenki

Rosalinda

Rubi

Te voy a enseñar a querer

W niewoli uczuć ( Abrazme muy fuerte)

Wieczny płomień miłości (Gitanas)

Więźniarka (Prisionera)

Yadhira Carillo

Wyszukaj

Wpisz szukaną frazę i kliknij Szukaj:

Subskrypcja

Wpisz swój adres e-mail aby otrzymywać info o nowym wpisie:

Statystyki

Odwiedziny: 177909
Wpisy
  • liczba: 28
  • komentarze: 4777
Galerie
  • liczba zdjęć: 40
  • komentarze: 65
Bloog istnieje od: 2563 dni

Lubię to

Więcej w serwisach WP

Bloog.pl

Bloog.pl